Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Classic Natural Marble

Inspiratie voor jouw plek

Een natuurlijke uitstraling met marmer en hout

Heerlijk ontspannen in je eigen spa? Met dit moodboard willen we je graag inspireren! De combinatie van deze marmerlook en houtlook tegels zorgen ervoor dat je jouw badkamer moeiteloos wordt omgetoverd in een privé wellness-resort. Met de witte marmerlook creëer je een luxe uitstraling die je een klassiek 'badhuis-gevoel' geeft. De houtlook die je terugziet in dit moodboard is een keramische tegel die prachtig noesten en houtnerven nabootst. Marmerlook gecombineerd met houtlook zorgt ervoor het marmer mooi tot uiting komt en zorgt tevens voor een mooie natuurlijke balans.

De charme van keramische wandtegels

Bij dit moodboard kozen we voor sobere wandtegeltjes en een terrazzo tegeltje. Dit zorgt ervoor dat binnen een interieur een rustieke uitstraling blijft hangen. Een groot voordeel van de hout- en marmerlook is de neutrale uitstraling. Daardoor zijn er makkelijk charmante combi's te maken met bijvoorbeeld gekleurde of gouden wandtegeltjes. We hebben een ontzettend breed assortiment aan wandtegels, zowel in soorten, kleuren, formaten als in vormen. Hou jij van experimenteren binnen je interieur? Gegarandeerd dat je bij Totaaltegel je creatieve ei dan kwijt kunt! 

moodboard
CLASSIC NATURAL MARBLE

 

Vergelijkbare producten

Concert White
Monster mogelijk
  Vanaf € 81,03 per m2
  incl. BTW
  Cute Rovere Chiaro
  Monster mogelijk
   Vanaf € 47,89 per m2
   incl. BTW
   Confetti Bianco Petrolio
    € 94,95 per m2
    incl. BTW

     

    Meer inspiratie?

    Op zoek naar meer inspiratie? Laat je inspireren door onze klanten! In onze binnenkijkers laten klanten zien met welke tegels en accessoires zij hun perfecte interieur realiseerden. Meer weten over deze projecten? Neem dan gerust contact met ons op!