Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Tegels Veldhoven

Op zoek naar een inspirerende showroom van tegels in de buurt van Veldhoven? Kom langs bij Totaaltegel Moergestel. Deze showroom bestaat uit 1800 m2 aan tegelinspiratie met een ruim aanbod aan verschillende tegel soorten.

Totaaltegel Moergestel showroom begane grond en 1e etage
Op zoek naar tegels in Veldhoven? NIEUW: Totaaltegel Moergestel
Laat je inspireren door 1800 m2 aan alle soorten tegels voor binnen en buiten. Voor ieder wat wils in grote vlakken op de vloer, stijlkamers en in tegelkasten.

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

De Sonman 35     077 851 4973
5066 GJ Moergestel     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Moergestel
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Moergestel

Het afhalen van bestellingen in Moergestel is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegelsoorten bij Totaaltegel Moergestel

Tegels Veldhoven kopen

Ben je op zoek naar nieuwe tegels voor in de badkamer, tuin of toilet in de buurt van Veldhoven? Totaaltegel Moergestel is te bereiken vanuit Veldhoven binnen een kleine 25 minuten via de A58. Deze showroom is gemakkelijk te bereiken door de ideale ligging langs de snelweg. Ook beschikt deze locatie over ruime parkeermogelijkheden. Wist je dat ons assortiment zowel uit natuursteen en keramische tegels bestaat?

Assortiment tuintegels Veldhoven

Of je nu op zoek bent naar tuintegels in de buurt van Veldhoven of een natuursteen binnen vloer, bij Totaaltegel ben je aan het juiste adres! Totaaltegel is specialist op het gebied van natuursteen. Door de jaren lange ervaring kunnen onze specialisten jou ontzettend goed adviseren in het maken van de beste keuze. Naast natuursteen hebben wij ook een groot assortiment keramische terrastegels, van een betonlook vloertegel voor binnen tot de kleurrijkste wandtegeltjes. De keuze is bij Totaaltegel reuze!

Tegelhandel Veldhoven bezoeken

Binnen een kleine 25 minuten ben je bij onze tegelhandel in de omgeving van Veldhoven. Onze showroom bestaat uit sfeerruimtes, gecombineerd met grote loopvlakken zodat je een goed gevoel en beeld krijgt van het assortiment. Onze adviseurs geven je graag persoonlijk en deskundig advies, zodat je jaren kunt genieten van jou keuze. We hopen je snel te mogen ontvangen!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie