Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Tegels Tilburg

In Moergestel vindt je de grote nieuwe m2 tegelwinkel van Totaaltegel met alle denkbare tegels in de regio Tilburg! Gemakkelijk naar toe te rijden in nog geen 13 minuten. We zijn namelijk gevestigd direct aan de snelweg A58. In onze tegelhandel in de buurt van Tilburg vind je A-kwaliteit tegels voor vloer, wand, tuin en terras. Dat ook nog eens voor een gunstige prijs! 

Totaaltegel Moergestel showroom begane grond en 1e etage
NIEUW! Totaaltegel Moergestel
Meer dan 1800 m2 tegels voor vloer, wand, tuin en terras. Dit alles in grote vloervlakken, inspiratiekamers en tegelkasten in de buurt van Tilburg. Gemakkelijk bereikbaar! Gelegen aan de A58.

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

De Sonman 35     077 851 4973
5066 GJ Moergestel     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Moergestel
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Moergestel

Het afhalen van bestellingen in Moergestel is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Moergestel

1800 m2 aan tegels in regio Tilburg

Wil je een heel duidelijk beeld krijgen van collectie vloertegels en wandtegels van Totaaltegel in Moergestel? De tegels in deze vestiging in de buurt van Tilburg worden uitgestald in grote vloervlakken en showkasten, waardoor je je een duidelijk beeld kunt vormen van hoe een vloer of wand er uit zal komen te zien. De showroom heeft meer dan 1800 m2 aan verschillende tegels. Op de vloer, maar ook in grote showkasten. 

Tuintegels in de buurt van Tilburg

Bij Totaaltegel Moergestel vind je niet alleen alles voor vloer en wand, maar ook voor tuin en terras. Of je nu op zoek bent naar tuintegels of terrastegels of oprit tegels? In onze tegelwinkel vindt je het allemaal. We hebben een speciale showtuin ingericht waar alle mogelijkheden voor je terras en tuin getoond worden. Kom dus inspiratie op doen!

Tegelhandel Tilburg bezoeken

Je bent uiteraard van harte welkom om onze tegelhandel te bezoeken. Onze adviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte tegels. Heb je al ideëen? Neem je moodboard of kladblaadje vooral mee. Hierdoor krijgen we een nog beter beeld en kunnen we je nog beter helpen. Uiteraard maken we altijd eerst een vrijblijvende offerte. Bij grotere projecten kun je aangeven of je het door ons wilt laten leggen of niet, laten brengen of dat je het zelf komt afhalen. Vraag naar alle mogelijkheden! Zien we je binnenkort? De koffie staat klaar!

 

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie