Totaaltegel Hegelsom is tijdens de wegwerkzaamheden gewoon bereikbaar via o.a. de Spoorweg. Volg indien nodig de bewegwijzering!

Tegels Raamsdonksveer

Woon je in de omgeving Raamsdonksveer en ben je toe aan een nieuwe badkamer, terras of keuken en zoek je nog mooie tegels? Voor tegels in de buurt van Raamsdonksveer ben je bij Totaaltegel aan het juiste adres. Onze showrooms in de buurt van Raamsdonksveer liggen beide op 30 minuten rijden. Je kunt dus kiezen uit twee prachtige inspirerende showrooms in Vianen (1200 m2) of Moergestel (1800 m2). 

Totaaltegel Moergestel showroom begane grond en 1e etage
Totaaltegel Moergestel en Vianen
Grote vloervlakken en kasten met vloertegels, wandtegels en terras- en tuintegels
Showroom Vianen Wandtegels
Nieuwe trends
Inspiratie opdoen van de nieuwste tegeltrends? Wij houden de trends in de gaten en blijven ons assortiment uitbreiden.
Showroom Vianen Vloertegels
Grote vloervakken tegels
In onze showrooms liggen grote beloopbare vloervlakken tegels. Zo krijg je een goede indruk van de tegels voor binnen en buiten.
Showroom Vianen Tuin en Terras
Assortiment tuin- en terrastegels
In onze showtuinen zie je alles voor tuin en terras. Klinkers en tegels allemaal te zien in vloervlakken en stellingen.

Adresgegevens & Contactinformatie

Totaaltegel Moergestel - ENKEL SHOWROOM 
De Sonman 35

 
5066 GJ Moergestel  
    Routeplanner Totaaltegel Moergestel  

Totaaltegel Vianen - ENKEL SHOWROOM
Stuartweg 1E

 
4131 NH Vianen        
    Routeplanner Totaaltegel Vianen  
BTW nr.: NL859714068B01     077 851 4973
KvK nr.: 73930989         sales@totaaltegel.nl

 

Openingstijden showrooms
Moergestel en Vianen

Het afhalen van bestellingen in Moergestel en Vianen is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Moergestel

Waar kan ik in Raamsdonksveer terecht voor nieuwe tegels?

Maak kennis met Totaaltegel: de tegelhandel in de regio Raamsdonksveer. Wij hebben verschillende showrooms centraal gelegen in het land. Onze showrooms en showtuinen in Vianen en Moergestel bevinden zich dicht bij de snelweg. Dus woon je in de omgeving Raamsdonksveer en ben je op zoek naar A-kwaliteit tegels en scherpe prijzen, bij ons ben je aan het juiste adres!

Tegels Raamsdonksveer bekijken in een showroom

In onze showroom kun je inspiratie opdoen voor zowel binnen- als buitentegels. Dus ben je op zoek naar tegels omgeving Raamsdonksveer? Kom langs bij Totaaltegel. Hier hebben wij een grote showroom met vele vierkante meters aan tegelinspiratie. Daarnaast helpen onze adviseurs je graag bij het maken van een keuze en bij het informeren en adviseren. Een mooie wandtegel of tuintegels gevonden? We stellen graag kosteloos een vrijblijvende offerte voor je op.

Tegelhandel Raamsdonksveer, kom naar Totaaltegel!

Kom gerust langs om rustig rond te neuzen in onze showroom en showtuin. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je op zoek naar vloertegels Raamsdonksveer. In onze inspirerende showroom liggen grote beloopbare vlakken zodat je ze kunt bekijken, voelen en dus ervaren. Ook hebben wij vele stijlkamers zodat je gericht op zoek kunt gaan naar de stijl die jouw aanspreekt. We hopen je snel te ontvangen om samen op zoek te gaan naar vloertegels in de omgeving Raamsdonkveer. 

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer tegeladvies

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer over onze legservice