Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Tegels Oirschot

Woon je in de omgeving van Oirschot en ben je toe aan wat tegelinspiratie? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben een tegelhandel in de buurt van Oirschot. Binnen 14 minuten kun je bij onze Totaaltegel showroom in Moergestel zijn. De showroom ligt direct langs de snelweg, hierdoor zijn wij ontzettend makkelijk bereikbaar. Wist je dat wij alleen maar A-kwaliteit tegels in de buurt van Oirschot verkopen tegen een eerlijke prijs?

Totaaltegel Moergestel showroom begane grond en 1e etage
Nieuwe geopend! Totaaltegel Moergestel
1800 m2 aan vloervlakken, tegelkasten en inspiratie kamers voor binnen en buiten tegels in de omgeving van Oirschot (gelegen aan de A58).

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

De Sonman 35     077 851 4973
5066 GJ Moergestel     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Moergestel
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Moergestel

Het afhalen van bestellingen in Moergestel is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Moergestel

Op zoek naar tegels omgeving Oirschot?

Ken je die bekende snelweg, de A58? Binnen no time ben je via de A58 bij onze tegelhandel in Moergestel. De showroom bestaat uit 2000 vierkante meter aan tegelinspiratie met onder andere keramische en natuursteen vloertegels, steenstrips en keramische tuintegels. Door de grote tegelvlakken krijg je de beste indruk. Wij bieden alleen maar A-kwaliteit aan, hierdoor kun je jarenlang genieten van je vloer, wand en terras.

Tegelhandel in de buurt van Oirschot

Wist je dat Totaaltegel een van de grootste tegelhandels is in de omgeving? Naast onze vestiging in Moergestel hebben we diverse andere vestigingen verspreid door het land. Ben je op zoek naar een artikel? Kijk dan waar je deze kunt zien. Naast ons ruime assortiment binnentegels bieden wij ook een groot aanbod aan voor tuin en terras. Ook kun je bij ons terecht voor natuursteen maatwerk. Die we maken in onze eigen zagerij. Wist je dat wij ook een legservice hebben? Onze tegelzetters rijden stad en land af om de mooiste legklussen af te ronden.

Tegeloutlet Oirschot bezoeken

Ondanks onze lage prijzen zijn we geen typische tegeloutlet. Wij gaan voor dat extra stukje service, advies en hulp. Onze adviseurs helpen je graag in je zoektocht naar de perfecte tegel voor binnen of buiten. We nodigen je daarom van harte uit in onze showrooms. We nemen graag ruim de tijd voor je en denken dan ook graag met je mee. Liever even oriënteren zonder hulp? Dat kan uiteraard ook! Zien we je snel?

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie