Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Tegels Den Bosch

Ben je op zoek naar tegels in de regio Den Bosch? Op nog geen 30 minuten rijden vind je de Totaaltegel showrooms in Moergestel en Vianen. Totaaltegel is een tegelhandel met grote showrooms in de buurt van Den Bosch. Hier vind je een groot assortiment tuintegels, vloertegels en wandtegels in grote vloervlakken, inspiratie hoekjes en tegelkasten. Laat je lekker inspireren onder het genot van een kop koffie!

Totaaltegel Moergestel showroom begane grond en 1e etage
Nieuwe vestiging in Moergestel
In onze Totaaltegel showroom in Moergestel vind je 1800 m2 aan tegelinspiratie. Verdeeld over 2 verdiepingen!
Showroom Vianen Wandtegels
Showroom Vianen
Heb je geen idee voor welke stijl je moet gaan? In Vianen vind je genoeg inspiratie in de vorm van grote vloervlakken en tegelkasten. Onze adviseurs helpen je graag verder!

Adresgegevens & Contactinformatie

Totaaltegel Moergestel - ENKEL SHOWROOM (1800 m2) 
De Sonman 35

 
5066 GJ Moergestel  
    Routeplanner Totaaltegel Moergestel  

Totaaltegel Vianen - ENKEL SHOWROOM (1200 m2)
Stuartweg 1E

 
4131 NH Vianen        
    Routeplanner Totaaltegel Vianen  
BTW nr.: NL859714068B01     077 851 4973
KvK nr.: 73930989         sales@totaaltegel.nl

 

Openingstijden showrooms
Moergestel en Vianen

Het afhalen van bestellingen in Moergestel en Vianen is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Moergestel en Vianen

Op zoek naar tuintegels in de buurt van Den Bosch?

Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel verschillende bedrijven met allemaal tuintegels in de regio Den Bosch. Maar dat niet alleen, de enorme keuze die daarin maakt het allemaal niet makkelijker. Want wat is geschikt voor in jullie tuin? Wil je het gemakkelijk schoon kunnen houden of mag er wat meer werk aan zitten? Wordt het veelvuldig gebruikt of alleen sporadisch. Allemaal vragen die belangrijk zijn voor je keuze.

Wat kun je bij Totaaltegel verwachten? In verschillende vloervlakken en stellingen vind je onze collectie tegels voor je tuin. Wil je zien hoe de kleur er in daglicht of in jouw tuin uit ziet? Vraag online een monster aan. Bij het betreffende artikel zie je in welke showroom en showtuin ze te zien zijn en van welk product een monster beschikbaar is en dus aan te vragen.   

Tegels op steenworp afstand van Den Bosch

Als je op zoek bent naar tegels vind je ze uiteraard het liefst in de buurt van Den Bosch. Het is dan ook fijn om te weten dat op nog geen half uur rijden twee showrooms van Totaaltegel te vinden zijn. Onze tegelwinkels in de ’s Hertogenbosch regio bieden respectievelijk 1200 m2 en 1800 m2 aan inspiratie voor binnen en buiten. Onze adviseurs helpen je graag verder met het uitzoeken van de juiste stijl en kleur. Heb je vooraf al vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Zien we je snel?

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer tegeladvies

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer over onze legservice