Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Tegels Oisterwijk

Woon je in de omgeving Tilburg en ben je op zoek naar A-kwaliteit tegels voor een scherpe prijs? Voor tegels in de buurt van Oisterwijk ben je bij Totaaltegel ben je aan het juiste adres. Onze dichtstbijzijnde showroom ligt op 8 minuten rijden aan de A58 bij Moergestel. Wij hebben inspirerende showrooms met een groot assortiment vloertegel, wandtegels en terrastegels in de buurt van Oisterwijk.

Totaaltegel Moergestel showroom begane grond en 1e etage
NIEUWE SHOWROOM Totaaltegel Moergestel
Tegelshowroom in de regio Oisterwijk met grote vloervlakken, stijlkamers en kasten. Meer dan 1800 m2 aan inspiratie aan de A58!

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

De Sonman 35     077 851 4973
5066 GJ Moergestel     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Moergestel
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Moergestel

Het afhalen van bestellingen in Moergestel is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Moergestel

Tegelwinkel Oisterwijk

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe vloer, zoals keramisch parket, of wandtegels voor in de badkamer in de buurt van Oisterwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ontzettend breed assortiment met vele soorten en maten tegels. Bij ons is niks te gek, en we denken graag in mogelijkheden. Totaaltegel is de tegelwinkel in de regio Oisterwijk die je moet bezoeken.

Help, ik ben op zoek naar nieuwe tuintegels in Oisterwijk!

In onze showroom kun je inspiratie opdoen voor zowel binnen- als nieuwe buitentegels. Dus ben je op zoek naar een tegelwinkel in Oisterwijk? Kom langs bij Totaaltegel. Hier hebben wij 1800 m² aan tegelinspiratie. Daarnaast lopen hier onze adviseurs rond om je te helpen en antwoord te geven op al jouw vragen. We kunnen hier kosteloos en vrijblijvend een offerte voor je opstellen.

Totaaltegel heeft het grootste assortiment tegels in Oisterwijk?

Kom gerust langs om rustig in onze showroom rond te neuzen onder het genot van een kopje koffie of thee op zoek naar vloertegels Oisterwijk. In onze inspiratie showroom van onze tegelhandel liggen grote beloopbare vlakken zodat je de tegels kunt bekijken, voelen en dus ervaren. Ook hebben wij vele stijlkamers zodat je gericht op zoek kunt gaan naar de stijl die jouw aanspreekt. We hopen je snel te mogen ontvangen om samen op zoek te gaan naar vloertegels in de omgeving Oisterwijk.

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie