Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Tegels Montfoort

Op zoek naar tegels in de buurt van Montfoort? Kom dan naar de inspirerende showroom van Totaaltegel in Vianen. Vanuit Montfoort is het een kleine 25 minuten rijden via de A2, A12 en A27. Met een showroom van 1200 m² op een mooie locatie op bedrijventerrein 'De Hagen' is Totaaltegel een van de grootste in de regio.

Showroom Vianen Wandtegels
1200 m² tegelinspiratie
In onze showroom vind je een verzameling van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegel in grote beloopbare vloervlakken, overzichtelijke tegelkasten en inspirerende sfeerhokjes. We hebben tegels in alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showroom Vianen Wandtegels
Altijd de nieuwste trends
Bekijk onze tegelcombinaties en krijg volop inspiratie voor je eigen woning. Onze adviseurs bezoeken jaarlijks diverse beurzen om alle trends in de gaten te houden en door te voeren in ons assortiment.
Showroom Vianen Vloertegels
Grote beloopbare vloervlakken
In onze ruime showroom is veel ruimte voor tegels in grote beloopbare vloervlakken. Zo krijg je de beste indruk van de tegels. Naast vloertegels liggen ook veel terrastegels in vloervlakken.
Showroom Vianen Vloertegels
Zowel keramiek als natuursteen
Naast de populaire keramische tegels hebben we een uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels.
Showroom Vianen Tuin en Terras
Ontdek ook ons ruime assortiment terrastegels
Op zoek naar terrastegels? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Loop over de vloervlakken of bekijk de tegels in de stellingen. Geniet jarenlang van je tuin met keramische tuintegels. Loop over de diverse vloervlakken en vind jouw perfecte tegel!

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

Stuartweg 1E     077 851 4973
4131 NH Vianen     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Vianen
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Vianen

Het afhalen van bestellingen in Vianen is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels in vestiging Vianen

Tegelwinkel regio Montfoort

Woon je in de buurt van Montfoort en ben je op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Maak dan kennis met Totaaltegel. Onze grote showroom van 1200 m² in Vianen ligt slechts een kleine 25 minuten rijden vanuit Montfoort. Je bereikt ons snel en eenvoudig via de A12 en A27. Onze showroom bevindt zich op bedrijventerrein ‘De Hagen’ aan de achterzijde van een groot bedrijfspand.

Tegels in Montfoort nodig? Je kunt niet om ons heen!

Eenmaal bij ons aangekomen stap je een ruime showroom binnen vol tegelinspiratie voor binnen én voor buiten. We durven gerust te zeggen dat we altijd een tegel hebben die bij jouw wensen past. Terrastegels in Montfoort nodig? Bekijk ons ruime assortiment met meer dan 200 tuintegels. Op zoek naar vloertegels en wandtegels nabij Montfoort? Je hebt de keuze uit meer dan 650 tegels van zowel keramiek als natuursteen!

Laat je inspireren in onze tegelhandel Montfoort

Neem een lekker kopje koffie of thee in onze koffiecorner en loop gerust rond in onze showroom. Bekijk, voel en ervaar de tegels. Je vindt bij ons veel grote vloervlakken waar je overheen kunt lopen, zo ervaar je de tegels het best. Een deel van de tegels ligt in overzichtelijke tegelkasten. Trek de lades gerust open en ga op zoek naar wat je mooi vindt. Wil je graag geholpen worden door onze adviseurs? Zij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een persoonlijk en deskundig advies. Komt een bezoek aan onze tegels showroom Montfoort even niet goed uit, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen voor advies en antwoorden op je vragen. Hopelijk zien we je snel in onze showroom in Vianen!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie