Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Tegels Mijdrecht

Woon je in de omgeving Mijdrecht en ben je op zoek naar A-kwaliteit tegels in Mijdrecht voor een scherpe prijs? Bij Totaaltegel ben je aan het juiste adres. Onze dichtstbijzijnde showroom ligt op een klein half uurtje rijden aan de snelweg bij Vianen. Hier hebben wij een showroom met 1200 m² wandtegels, vloertegels en terrastegel inspiratie.

Showroom Vianen Wandtegels
1200 m² tegelinspiratie
In onze showroom hebben we tegels in alle kleuren, maten en prijsklassen. De mooiste tegels in grote beloopbare vloervlakken, overzichtelijke tegelkasten en inspiratie sfeerhokjes.
Showroom Vianen Wandtegels
Nieuwste trends
Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze combinaties van tegels. Altijd de nieuwste trends in ons tegel assortiment.
Showroom Vianen Vloertegels
Tegels in grote vloervlakken
In onze showroom hebben we grote vloervlakken die beloopbaar zijn. Hierdoor krijg je een goede indruk van de vloer- en terrastegels.
Showroom Vianen Vloertegels
Natuursteen en keramiek
We hebben naast de zeer populaire keramische tegels ook vele soorten natuursteen. Denk hierbij aan hardsteen, leisteen, graniet en kalksteen tegels.
Showroom Vianen Tuin en Terras
Bekijk ons assortiment terrastegels
Loop voor ons assortiment terras- en tuintegels over de vloervlakken of bekijk de tegels in de stellingen. Geniet jarenlang van je tuin met keramische tuintegels. Vind jouw perfecte tuintegel!

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

Stuartweg 1E     077 851 4973
4131 NH Vianen     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Vianen
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Vianen

Het afhalen van bestellingen in Vianen is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels in onze vestiging in Vianen

A-kwaliteit vloertegels omgeving Mijdrecht

Woon je in de buurt van Mijdrecht en ben je op zoek naar mooie vloertegels voor in de badkamer of de keuken? Bij Totaaltegel ben je op het juiste adres. Wij hebben een ontzettend breed assortiment met vele soorten en maten tegels. Vanaf Mijdrecht ben je in een klein half uur bij onze showroom in Vianen. Totaaltegel is dé tegelhandel rondom Mijdrecht en omgeving die je moet bezoeken.

Op zoek naar tegels in Mijdrecht

Ons assortiment bestaat naast binnentegels ook uit terrastegels, tuintegels en klinkers. Uiteraard allemaal te bekijken in de buurt van Mijdrecht, in onze showroom in Vianen. Dus ben je op zoek naar een tegelwinkel in Mijdrecht? Kom langs bij onze showroom in Vianen. In Vianen hebben wij een showroom met maar liefst 1200 m² aan tegelinspiratie. De showroom ligt direct langs de snelweg, dus we zijn eenvoudig te bereiken. Onze adviseurs staan hier altijd voor je klaar met tegeladvies op maat. Geen tijd om onze showroom te bezoeken? We staan ook telefonisch en per mail voor je klaar.  

Grootste tegelhandel Mijdrecht en omgeving; bezoek Totaaltegel

Wist je dat Totaaltegel een van de grootste tegelhandels is uit de regio? Wij zitten met onze showrooms verspreid door het land waardoor we voor iedereen goed bereikbaar zijn. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in een van onze showrooms. Onze showrooms zijn bij uitstek de plek om inspiratie op te doen. We stellen graag kosteloos en vrijblijvend een offerte voor je op. Zo kun je er thuis op je gemak nog even over nadenken. Wie weet tot snel!  

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie