Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Tegels Maarssen

In een van de grootste showrooms van de regio Maarssen is de inspirerende showroom van Totaaltegel te vinden. 1200 m² vol inspiratie op het gebied van tegels, ook zijn hier de nieuwste trends van het moment te bewonderen. De showroom ligt op een kleine 20 minuten afstand van Maarssen wanneer je over de A2, A12 en A27 rijdt. 

 

Showroom Vianen Wandtegels
1200 m² tegelinspiratie
In onze showroom vind je een verzameling van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegel in grote beloopbare vloervlakken, overzichtelijke tegelkasten en inspirerende sfeerhokjes. We hebben tegels in alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showroom Vianen Wandtegels
Altijd de nieuwste trends
Bekijk onze tegelcombinaties en krijg volop inspiratie voor je eigen woning. Onze adviseurs bezoeken jaarlijks diverse beurzen om alle trends in de gaten te houden en door te voeren in ons assortiment.
Showroom Vianen Vloertegels
Grote beloopbare vloervlakken
In onze ruime showroom is veel ruimte voor tegels in grote beloopbare vloervlakken. Zo krijg je de beste indruk van de tegels. Naast vloertegels liggen ook veel terrastegels in vloervlakken.
Showroom Vianen Vloertegels
Zowel keramiek als natuursteen
Naast de populaire keramische tegels hebben we een uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels.
Showroom Vianen Tuin en Terras
Ontdek ook ons ruime assortiment terrastegels
Op zoek naar terrastegels? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Loop over de vloervlakken of bekijk de tegels in de stellingen. Geniet jarenlang van je tuin met keramische tuintegels. Loop over de diverse vloervlakken en vind jouw perfecte tegel!

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

Stuartweg 1E     077 851 4973
4131 NH Vianen     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Vianen
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Vianen

Het afhalen van bestellingen in Vianen is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels in vestiging Vianen

Tegelwinkel regio Maarssen

Woon je in de buurt van Maarssen en ben je op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij hebben jarenlange ervaring in tegels, dit is terug te zien in het ruime assortiment wat we aan bieden. Dit is ook te bewonderen in de showroom in Vianen. Met de auto is het een twintig minuten van Maarssen naar Vianen, via de snelweg. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden Maak dan kennis met Totaaltegel. Onze grote showroom van 1200 m² in Vianen ligt slechts een kleine 20 minuten rijden vanuit Maarssen. 

Tegels in Maarssen nodig? Wij zijn de specialist.

Het ruime assortiment valt meteen op bij klanten, hier hebben wij bewust voor gekozen. Wij willen zo veel mogelijk mensen blij maken met een nieuwe tegelvloer of buitenterras. Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor iedereen de perfecte tegel in het assortiment hebben. Wij helpen jou draag graag bij zoeken! Terrastegels in Maarssen nodig? Bekijk ons ruime assortiment ruimtegels. Toch op zoek naar wandtegels in Maarssen? Ook daarvoor ben je bij Totaaltegel aan het juiste adres. Je hebt keuze uit 650 verschillende geschikte tegels. 

Kom langs bij tegelhandel Maarssen

In de regio Maarssen hebben wij een grote showroom waar je alle denkbare tegels kunt komen bekijken, bijvoorbeeld: betonlook, marmere tegels, portugeese tegeltjes en grote 120x120 cm tegels. Op je gemakt kun je rond struinen en inspiratie op doen voor misschien wel jou toekomstige badkamer. Wij vinden het belangrijk om meer te zijn dan alleen een verkooppunt. Kom gerust langs om te sparre over toffe tuin ideeën, of badkamer adviezen. Door samen te kijken naar het plan, krijgen onze adviseurs een helder beeld van de wensen. De adviseurs kunnen jou dan voorzien van advies op maat. We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om langs te komen in Vianen, daarom zijn we ook telefonisch te bereiken. Hier zitten onze medewerksers voor je klaar om jou via de telefoon zo goed mogelijk te helpen. Wie weet, tot snel in showroom Vianen!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie