Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Tegels De Meern

Ben je op zoek naar tegels in de buurt van De Meern? Kom dan eens langs in de showroom van Totaaltegel in Vianen. De showroom bestaat maar liefst uit 1200 m² aan tegel inspiratie op het mooie bedrijventerrein 'De Hagen'. De reisafstand tussen De Meern en de showroom in Vianen bedraagt een kleine 15 minuten rijden over de A12 en A27.

Showroom Vianen Wandtegels
1200 m² tegelinspiratie
In onze showroom vind je een verzameling van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegel in grote beloopbare vloervlakken, overzichtelijke tegelkasten en inspirerende sfeerhokjes. We hebben tegels in alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showroom Vianen Wandtegels
Altijd de nieuwste trends
Bekijk onze tegelcombinaties en krijg volop inspiratie voor je eigen woning. Onze adviseurs bezoeken jaarlijks diverse beurzen om alle trends in de gaten te houden en door te voeren in ons assortiment.
Showroom Vianen Vloertegels
Grote beloopbare vloervlakken
In onze ruime showroom is veel ruimte voor tegels in grote beloopbare vloervlakken. Zo krijg je de beste indruk van de tegels. Naast vloertegels liggen ook veel terrastegels in vloervlakken.
Showroom Vianen Vloertegels
Zowel keramiek als natuursteen
Naast de populaire keramische tegels hebben we een uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels.
Showroom Vianen Tuin en Terras
Ontdek ook ons ruime assortiment terrastegels
Op zoek naar terrastegels? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Loop over de vloervlakken of bekijk de tegels in de stellingen. Geniet jarenlang van je tuin met keramische tuintegels. Loop over de diverse vloervlakken en vind jouw perfecte tegel!

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

Stuartweg 1E     077 851 4973
4131 NH Vianen     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Vianen
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels in vestiging Vianen

Tegelwinkel regio De Meern

Ben je op zoek naar vloertegels, wandtegels of terrastegels in regio De Meern? Kom eens langs bij Totaaltegel. Onze tegelwinkel heeft een ontzettend uitgebreid assortiment, veel tegels zijn te komen bekijken in onze showroom van 1200 m² in Vianen. We hebben hier verschillende inspiratie hokjes, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van tegels. Vanuit De Meern is het slechts een kleine 15 minuten rijden via de A12 en A27. De showroom in Vianen bevindt zich op bedrijventerrein ‘De Hagen'. 

Tegels in De Meern nodig? Kom naar onze tegelshowroom.

Onze showroom in Vianen is ruim opgezet zodat er tegel inspiratie voor binnen én buiten opgedaan kan worden. Wij werken het hele jaar ontzettend hard om het assortiment up-to-date te houden van alle nieuwe trends op het gebied van tegels. Door ons grote aanbod zijn wij er zeker van dat we voor iedereen een geschikte tegel in het assortiment hebben. Ben je op zoek naar de mooiste vloertegels en wandtegels nabij De Meern? Wij hebben een keuze uit 650 keramische tegels en natuursteen. 

Kom inspiratie op doen in onze tegelhandel De Meern

Het maken van een keuze op het gebied van tegels is niet eenvoudig. Wij raden aan om de tegels te komen bekijken, voelen en ervaren. We hebben verschillende tegelkasten met lades die je kunt open trekken. Ook liggen er op de vloer grote oppervlaktes met verschillende tegels om overheen te lopen, op deze manier kun je ervaren welke tegel het beste bij jou past. In onze showroom staan onze adviseurs voor je klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzen. Ze zijn er om al jou vragen te beantwoorden en advies om maat te geven. Naast gespecialiseerd personeel hebben wij een fijne koffiecorner waardoor je ondergenot van een kopje koffie of thee op je gemak inspiratie kunt op doen in de showroom. Komt een bezoek aan onze tegels showroom De Meern even niet goed uit? Doordeweeks zijn wij telefonisch bereikbaar om al jou vragen te beantwoorden. Hopelijk zien we je snel in Vianen bij onze showroom!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie