Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Tegels Venray

Op zoek naar tegels in de buurt van Venray? Kom langs bij de tegelspecialist van Noord-Limburg.  Bij Totaaltegel hebben we een inspirerende showroom en showtuin met ontzettend veel vloertegelswandtegels en terrastegels. Vanuit Venray is het over de A73 15 minuten rijden naar de Totaaltegel. Door onze centrale ligging naast het station Horst-Sevenum zijn wij eenvoudig te bereiken, ook hebben wij een ruime parkeerplaats.

Showroom Hegelsom
Altijd de nieuwste trends
In onze showroom is een ontzettend groot assortiment tegels te vinden van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegels in grote beloopbare vloervakken zodat je de tegels echt kunt voelen. Ons assortiment bestaat uit alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showtuin Hegelsom
Inspiratie voor een sfeervolle tuin
In onze showtuin zijn grote oppervlakken keramiek en natuursteen tegels te bekijken. Er liggen verschillende tegelcombinaties voor je klaar, zodat je vol op inspiratie kunt op doen voor je eigen tuin.
Showroom Hegelsom
Grote loopbare vloervlakken
Naast de populaire keramische tegels hebben we ook een ontzettend uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels. Kom langs in de showroom om alles met eigen ogen te bekijken!

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162     077 851 4973
5963 AC Hegelsom     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
BTW nr.: NL860041220B01  
KvK nr.: 74826565  

Openingstijden showroom Hegelsom

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Tegelwinkel regio Venray

Ben je wonend in het Limburgse Venray en op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Kom langs bij Totaaltegel. Wij hebben een grote showroom en showtuin waar mooiste tegels te bewonderen zijn, van keramiek tot natuursteen. Vanuit Venray ben je binnen 15 minuten via de A73 bij Totaaltegel, pal naast het treinstation Horst-Sevenum.

Inspiratie met tegels in Venray nodig? Kom langs!

In de showroom en showtuin kun je tegel inspiratieop doen voor binnen en buiten. Wanneer je weet aan welke wensen de tegel moet voldoen kunnen we samen op zoek gaan naar de perfecte tegel. Ben je op zoek naar terrastegels in Venray? Bekijk ons ruime assortiment met meer dan 200 tuintegels. Toch meer op zoek naar vloertegels en wandtegels nabij Venray? Ook daarin hebben wij een ruim aanbod van meer dan 650 tegels, zowel keramiek als natuursteen!

Wist je dat: Tegelhandel Totaaltegel de grootste uit de regio

Kom gerust een keer rond neuzen in onze showroom. We hebben ontzettend veel stijlen gecombineerd om je op deze manier kennis te laten maken met verschillende materialen. Daarnaast hebben we grote beloopbare oppervlakken zodat je de tegels niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt voelen. Heb je vragen waar onze deskundige je bij kunnen helpen? Zij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te voor zien van deskundig en persoonlijk advies. Komt een bezoek bij tegelhandel Venray niet uit, dan kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Hopelijk zien we je snel bij onze showroom!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie