Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Tegels Tienray

Op zoek naar tegels in Noord-Limburg, in de buurt van Tienray? Bij Totaaltegel ben je aan het juiste adres. We hebben een inspirerende showroom waar ontzettend veel vloertegelswandtegels en terrastegels te bekijken zijn. Ons pand ligt op nog geen 10 minuten afstand van Tienray, bij het station Horst-Sevenum.

Showtuin Hegelsom
Altijd de nieuwste trends
Bekijk onze tegelcombinaties en krijg volop inspiratie voor je eigen woning. Onze adviseurs bezoeken jaarlijks diverse beurzen om alle trends in de gaten te houden en door te voeren in ons assortiment.
Showroom Hegelsom
Zowel keramiek als natuursteen
In onze ruime showroom is veel ruimte voor tegels in grote beloopbare vloervlakken. Zo krijg je de beste indruk van de tegels. Naast vloertegels liggen ook veel terrastegels in vloervlakken.
Visgraat vloer showroom Vianen
Grote beloopbare vloervlakken
Naast de populaire keramische tegels hebben we een uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels.

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162     077 851 4973
5963 AC Hegelsom     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
BTW nr.: NL860041220B01  
KvK nr.: 74826565  

Openingstijden showroom Hegelsom

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Tegelwinkel regio Tienray

Woon je in de buurt van Tienray en ben je op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Maak dan kennis met Totaaltegel. Onze grote showroom van 1200 m² in Hegelsom ligt slechts een kleine 10 minuten rijden vanuit Tienray. Onze showroom bevindt zich bij station Horst-Sevenum. Wist je dat wij een van de grootste tegelwinkels zijn uit de regio?

Inspiratie voor tegels in Tienray nodig? Je kunt niet om ons heen!

We hebben een breed assortiment tegels voor binnen en buiten. In onze ruime showroom zijn alle binnentegels te bekijken. Buiten hebben we een mooie showtuin waar ontzettend veel inspiratie op gedaan kan worden voor elke tuinrenovatie. We hebben een ontzettend ruim assortiment, we durven hierdoor wel te stellen dat we voor iedereen de juiste tegel hebben die bij jouw wensen past. Dus ben je op zoek naar een assortiment met keus uit meer dan 200 tuintegels? Kom langs bij onze showroom in de buurt van Tienray. Ook hebben we een assortiment van meer dan 650 tegels van zowel keramiek als natuursteen. 

Tegelhandel Tienray, kom bij ons langs!

In onze showroom kun je altijd langs komen zonder afspraak. Onze specialisten staan hier voor je klaar om jou te adviseren. De showroom is een plek waar ontzettend veel inspiratie opgedaan kan worden. In de tegelkasten ligt overzichtelijk ons assortiment tegels. Ga op zoek naar wat je mooi vindt en trek de lades open. Ben je beperkt in de tijd om vanuit Tienray naar de showroom te komen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze telefonistes zullen jou voorzien van persoonlijk en deskundig advies op al jou vragen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

 

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie