Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Tegels Roermond

Op zoek naar tegels in de buurt van Roermond? Kom dan naar de inspirerende showroom van Totaaltegel in Hegelsom. Vanuit Roermond is het een kleine 35 minuten rijden over de A73 en A67. Met een showroom met vloertegels, wandtegels en terrastegels bij het station van Horst/Sevenum is Totaaltegel een van de grootste in de regio.

Showroom Hegelsom
Altijd de nieuwste trends
In onze showroom is een ontzettend groot assortiment tegels te vinden van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegels in grote beloopbare vloervakken zodat je de tegels echt kunt voelen. Ons assortiment bestaat uit alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showtuin Hegelsom
Inspiratie voor een sfeervolle tuin
In onze showtuin zijn grote oppervlakken keramiek en natuursteen tegels te bekijken. Er liggen verschillende tegelcombinaties voor je klaar, zodat je vol op inspiratie kunt op doen voor je eigen tuin.
Showroom Hegelsom
Grote loopbare vloervlakken
Naast de populaire keramische tegels hebben we ook een ontzettend uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels. Kom langs in de showroom om alles met eigen ogen te bekijken!

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162     077 851 4973
5963 AC Hegelsom     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
BTW nr.: NL860041220B01  
KvK nr.: 74826565  

Openingstijden showroom Hegelsom

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Dé Tegelwinkel regio Roermond

Is Roermond jou thuishaven en ben je op zoek naar nieuwe tegels? Kom eens een kijkje nemen bij de showroom van Totaaltegel. We hebben een ruim assortiment vloertegels, wandtegels en terrastegels. Vanuit Roermond is de winkel eenvoudig te bereiken via de A73 en A67. We liggen goed bereikbaar naast het station Horst-Sevenum.

Tegelinspiratie op doen in tegelhandel Roermond

Wanneer je bij ons binnen stapt in de showroom kom je terrecht in een ruimte vol met tegel inspiratie voor binnen én buiten. We hebben een ruim assortiment met verschillende materialen, kleuren en prijsklassen. Doordat we assortiment voor buiten en binnen hebben kan dit goed op elkaar afgestemd worden. Op deze manier wordt er eenheid tussen binnen en buiten gecreeërd. Naast de keuze uit 200 tuintegels hebben we ook ontzettend mooie betonlooktegels en houtlooktegels. Vraag onze specialisten naar alle mogelijkheden.

Kom langs bij onze tegelhandel Roermond

Het op doen van inspiratie is erg belangrijk in keuze proces op zoek naar de juiste tegel. Het aanbod tegels is tegenwoordig enorm, van houtlooktegel tot betonlook en Portugeese tegeltjes. Alles is ontzettend leuk, maar het is belangrijk om goed te kijken naar de ruimte en het licht. Een donkere ruimte in combinatie met een donkere tegel oogt erg klein. Wij denken graag met jou mee. Onder genot van een kopje koffie of thee neemt een van onze specialist het plan met jou door, en voorziet jou van advies op maat. Op deze manier zorgen we ervoor dat je uiteindelijk ontzettend blij gaat zijn met het eindresultaat. Ben je helaas verhinderd om de showroom te bezoeken? Op onze website is ons gehele assortiment te vinden en is er de optie om een offerte aan te vragen. Wanneer we jou ergens bij kunnen helpen kun je altijd even telefonsich contact met ons opnemen.

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie