Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Tegels Overloon

Ben je in de regio Overloon op zoek naar tegels? Kom dan naar de inspirerende showroom van Totaaltegel in Hegelsom. Vanuit Overloon is het een kleine 20 minuten rijden over de A73. Met een showroom met vloertegels, wandtegels en terrastegels is Totaaltegel een van de grootste in de regio.

Showroom Hegelsom
Altijd de nieuwste trends
In onze showroom is een ontzettend groot assortiment tegels te vinden van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegels in grote beloopbare vloervakken zodat je de tegels echt kunt voelen. Ons assortiment bestaat uit alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showtuin Hegelsom
Inspiratie voor een sfeervolle tuin
In onze showtuin zijn grote oppervlakken keramiek en natuursteen tegels te bekijken. Er liggen verschillende tegelcombinaties voor je klaar, zodat je vol op inspiratie kunt op doen voor je eigen tuin.
Showroom Hegelsom
Grote loopbare vloervlakken
Naast de populaire keramische tegels hebben we ook een ontzettend uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels. Kom langs in de showroom om alles met eigen ogen te bekijken!

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162     077 851 4973
5963 AC Hegelsom     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
BTW nr.: NL860041220B01  
KvK nr.: 74826565  

Openingstijden showroom Hegelsom

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Tegelwinkel omgeving Overloon

Ben je op zoek naar vloertegels in de buurt van Overloon? Totaaltegel is de tegelspecialist uit de regio. Naast ons brede assortiment hebben wij verschillende showrooms om inspiratie op te doen. De showroom in Hegelsom ligt op een kleine 20 minuten rijden vanuit Overloon. Je bereikt ons snel en eenvoudig via de A73. Onze showroom bevindt zich bij station Horst-Sevenum.

Tegels in Overloon nodig? Maak kennis met Totaaltegel!

Wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom zul je zien dat wij meer zijn dan een tegelhandel. Wij doen ons uiterste best om onze showroom een inspirerende plek te laten zijn voor binnen en buiten. We hebben een breed assortiment met verschillende maten, materialen en kleuren. Wij durven gerust te stellen dat alles bij ons alles vindbaar is op het gebied van tegels. Ben je op zoek naarTerrastegels in Overloon nodig? Met meer dan 200 tuintegels hebben wij een ontzettend breed assortiment. Op zoek naar vloertegels en wandtegels nabij Overloon? Je hebt de keuze uit meer dan 650 tegels van zowel keramiek als natuursteen!

Laat je inspireren in onze tegelhandel Overloon

In onze showroom staam verschillende tegelkasten. Ga op zoek naar wat je mooi vindt door de tegel lades open te trekken. Op deze manier kun je de tegels voelen, ervaren en zien. Kom inspiratie op doen in onze showroom onder het genot van een bakje koffie of thee. Wil je graag geholpen worden door onze adviseurs? Met persoonlijk en deskundigadvies zullen ze al jou vragen benantwoorden. Komt een bezoek aan onze tegels showroom Overloon even niet goed uit, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen voor advies en antwoorden op je vragen. Wie weet, tot snel bij Totaaltegel Hegelsom

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie