Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Tegels Deurne

Wist je dat Totaaltegel de tegel specialist is uit de regio? Dus ben je in de regio Deurne op zoek naar tegels? Kom dan  naar de inspirerende showroom van Totaaltegel in Hegelsom. Het is een kleine 10 minuten rijden vanuit Deurne. 

Showroom Hegelsom
Altijd de nieuwste trends
In onze showroom is een ontzettend groot assortiment tegels te vinden van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegels in grote beloopbare vloervakken zodat je de tegels echt kunt voelen. Ons assortiment bestaat uit alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showtuin Hegelsom
Inspiratie voor een sfeervolle tuin
In onze showtuin zijn grote oppervlakken keramiek en natuursteen tegels te bekijken. Er liggen verschillende tegelcombinaties voor je klaar, zodat je vol op inspiratie kunt op doen voor je eigen tuin.
Showroom Hegelsom
Grote loopbare vloervlakken
Naast de populaire keramische tegels hebben we ook een ontzettend uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels. Kom langs in de showroom om alles met eigen ogen te bekijken!

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162     077 851 4973
5963 AC Hegelsom     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
BTW nr.: NL860041220B01  
KvK nr.: 74826565  

Openingstijden showroom Hegelsom

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Tegelwinkel regio Deurne

Woon je in de regio Deurne en op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Maak kennis met de specialist uit de regio, Totaaltegel. Onze showroom van 1200 mbestaat uit een ruime ruimte vol inspiratie op het gebied van tegels.  De showroom is gevestigd langs het station Horst-Sevenum en is te bereiken vanuit Deurne in 10 minuten.

Tegels in Deurne nodig? Kom bij ons langs!

Eenmaal bij ons aangekomen stap je binnen in een ruime showroom vol inspiratie voor binnen- en buitentegels. We kunnen met zekerheid zeggen dat we altijd een passende tegel hebben. Terrastegels nodig in Deurne? Bekijk ons ruime aanbod met meer dan 200 tuintegels. Ben je voor een huis project op zoek naar vloer- en wandtegels in de buurt van Deurne? Je hebt bij ons keuze uit meer dan 650 soorten keramiek en natuursteen tegels!

Kom inspiratie op doen bij tegelhandel Deurne

Haal inspiratie uit onze tegelhandel in de regio Deurne. Genier van een heerlijk kopje koffie of thee in onze koffiecorner en loop rond in onze showroom. Je kunt bij ons de tegels zien, voelen en beleven. Ook hebben wij een grote tegelvlakken op de grond waar je over heen kunt lopen, zodat je de tegels het beste kunt ervaren. Een deel van ons assortiment is in overzichtelijke tegelkasten geplaatst. Voel je vrij om de lades te openen en te vinden wat jij leuk vindt. Zou je graag wat hulp willen? Onze specialisten staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Stel, een bezoek aan de showroom van Totaaltegel komt niet zo goed uit, dan kun je altijd contact met ons op nemen via de telefoon of mail. We hopen je snel te ontvangen in onze showroom.

 

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie