Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Tegels Boxmeer

Op zoek naar tegels in de buurt van Boxmeer? Kom dan naar de inspirerende showroom van Totaaltegel in Hegelsom. Vanuit Boxmeer is het een kleine 30 minuten rijden over de A73. Met een showroom met vloertegels, wandtegels en terrastegels bij het station van Horst-Sevenum is Totaaltegel een van de grootste in de regio.

Showroom Hegelsom
Altijd de nieuwste trends
In onze showroom is een ontzettend groot assortiment tegels te vinden van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegels in grote beloopbare vloervakken zodat je de tegels echt kunt voelen. Ons assortiment bestaat uit alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showtuin Hegelsom
Inspiratie voor een sfeervolle tuin
In onze showtuin zijn grote oppervlakken keramiek en natuursteen tegels te bekijken. Er liggen verschillende tegelcombinaties voor je klaar, zodat je vol op inspiratie kunt op doen voor je eigen tuin.
Showroom Hegelsom
Grote loopbare vloervlakken
Naast de populaire keramische tegels hebben we ook een ontzettend uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels. Kom langs in de showroom om alles met eigen ogen te bekijken!

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162     077 851 4973
5963 AC Hegelsom     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
BTW nr.: NL860041220B01  
KvK nr.: 74826565  

Openingstijden showroom Boxmeer

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Tegelwinkel regio Boxmeer

Woon je in de buurt van Boxmeer en ben je op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Maak dan kennis met Totaaltegel. Onze grote showroom in Hegelsom ligt op een kleine 30 minuten rijden van Boxmeer. Je kunt ons snel en gemakkelijk bereiken via de A73. We liggen centraal naast het station Horst-Sevenum, ook hebben we voldoende parkeerplekken. 

Tegels nodig in Boxmeer? Je mag ons niet missen!

Zodra je bij ons aankomt, stap je binnen in een ruime tentoonstelling vol interieur tegel inspiratie. We hebben ontzettend veel keuzes op het gebied van tegels, hierdoor durven we gerust te stellen dat we een tegel hebben die past bij jouw wensen. Terrastegels nodig in Boxmeer? Bekijk ons brede assortiment van meer dan 200 tuintegels. Ben je op zoek naar een specifieke tegel in de buurt van Boxmeer? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tegel.

Laat je inspireren door onze Boxmeerse tegelhandel

Bekijk, voel en ervaar de tegels. Je vindt bij ons veel grote vloervlakken waar je overheen kunt lopen, zo ervaar je de tegels het best. Een deel van de tegels ligt in overzichtelijke tegelkasten. Wanneer er een tegel uitspringt kun je de tegelkast open trekken om de tegel beter te bekijken. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Door jaren langen ervaring kunnen ze jou voorzien van advies op maat. Telefonisch en via de mail staan wij altijd voor je klaar, dus wanneer het niet lukt om langs te komen is dat geen probleem.We hopen je snel te mogen ontvangen in onze showroom!-

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie