Goede Voornemens Voordeelactie

De jaarwisseling staat weer voor de deur, een periode waarin goede voornemens worden gemaakt. Misschien wil jij je huis eens goed aanpakken in het nieuwe jaar en jezelf een fris & nieuw interieur gunnen. Dan maak je bij Totaaltegel een mooie start! In de periode 16 december t/m 19 januari krijg je 10% korting op alle vloertegels voor binnen! Misschien heb je al eens gedacht aan mooi keramisch parket? Of misschien vind je industriële betonlook vloertegels mooi? Profiteer dan nu van de Goede Voornemens Voordeelactie! Bekijk hier onze actievoorwaarden.

Populaire productcategorieën

Grote merken, directe import

In onze showrooms in Hegelsom en Vianen vind je het mooiste assortiment keramische binnentegels van de grootste en beste merken. Wij importeren deze tegels direct bij de fabrieken in onder andere Spanje en Italië, hierdoor krijg je bij ons altijd een eerlijke prijs. Met trots presenteren wij onder andere de merken Cotto D’Este, Ergon, Sant’Agostino, CIR, Colli en Provenza. Van deze merken hebben we tegels in de grootste afmetingen zoals 30x120, 60x120, 100x100 en 120x120 cm.

Advies of een tegel bekijken?

Wanneer je op zoek bent naar meer informatie dan helpen wij je graag. Kom gerust langs in een van onze showrooms voor persoonlijk advies of neem contact op via sales@totaaltegel.nl of 077 851 4973.

Wil je naar de showroom komen om een specifieke tegel te bezichtigen? Informeer dan altijd even van tevoren of de tegel in de showroom in Hegelsom of Vianen ligt. Soms ligt de tegel in de vloer verwerkt en soms is er een losse tegel aanwezig.

Actievoorwaarden

Wil je ook profiteren van deze kortingsactie? Lees dan goed onze actievoorwaarden. Hierin staat onder andere vermeld voor welke tegels de actie geldt en welke leveringsvoorwaarden wij hanteren.