Inmeten maatwerk

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen, opgedeeld in categorieën.
Staat je vraag er niet bij, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Hoe meet ik mijn natuursteen natuursteen vensterbank in?

Voor een vensterbank dienen wij de lengte, breedte en dikte te weten. Om de lengte van de vensterbank te meten dien je de buitenwerkse maat van het kozijn aan te houden en hier 6 mm vanaf te tellen. Voor het bepalen van de breedte dien je te weten dat de vensterbank circa 1 cm onder het kozijn mag komen of strak er tegenaan. Verder wordt er gemiddeld een overstek van 3 cm aangehouden. 

Voorbeeld 
De buitenwerkse maat van het kozijn is 122 cm. De breedte met een overstek van 3 cm is 20 cm. De maximale dikte die geplaatst kan worden is 2 cm. 

De maatvoering is dan: 121,4 x 20 x 2 cm 

Via onze online calculator kun je snel en eenvoudig het materiaal kiezen en de prijs van je vensterbank berekenen. Heb je een speciale maatwerk aanvraag, upload dan een werktekening van de vensterbank. 

Hoe meet ik mijn natuursteen raamdorpel in?

Voor een raamdorpel dienen wij de lengte, het soort profiel en het gewenste materiaal te weten. Om de lengte van de raamdorpel te meten, dien je de buitenwerkse maat van het kozijn aan te houden en hier 6 mm vanaf te tellen.

Via onze online calculator kun je snel en eenvoudig het materiaal kiezen en de prijs van jouw raamdorpel berekenen. Heb je een speciale maatwerk aanvraag, upload dan een werktekening van de raamdorpel.

Hoe meet ik mijn natuursteen deurdorpel in?

Het inmeten van een natuursteen deurdorpel kan vrij ingewikkeld zijn. Wij adviseren daarom om dit te laten doen door een vakspecialist of bouwbedrijf. 

 

Terug naar overzicht