Productie maatwerk

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen, opgedeeld in categorieën.
Staat je vraag er niet bij, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Welke producten worden door Totaaltegel op maat gemaakt?

In de zagerij worden diverse natuursteen producten op maat gemaakt. Denk aan:

Natuursteen vensterbanken
Natuursteen raamdorpels
Natuursteen deurdorpels
Natuurteen traptreden
Natuursteen vijverranden
Natuursteen muurafdekkers
Natuursteen kolompetten
Overige plaatjes 

Het produceren van speciaal maatwerk wordt altijd gedaan op basis van een werktekening die door de klant wordt aangeleverd. 

 

Kan ik mijn bestelling telefonisch doorgeven?

Om fouten en onduidelijkheden te voorkomen, vragen wij u altijd om de maten per mail aan ons te sturen. Dit kan via de online calculator of in een mail aan: sales@totaaltegel.nl

Wat is de gemiddelde productietijd van het maatwerk?

Wij streven er naar om het maatwerk binnen 2-3 weken na akkoord van de offerte gereed te hebben. Afhankelijk van de periode en drukte kan het voorkomen dat het enkele dagen langer duurt. Dit wordt in overleg met u gedaan. Mochten materialen tijdelijk niet leverbaar zijn, dan hoort u dit bij de offerte aanvraag. Wij bieden u dan een alternatief of geven de verwachtte lever- en productietijd aan.   

Kan ik de producten zelf afhalen?

Het is mogelijk om de producten zelf af te halen. Afhankelijk van het gewicht van de bestelling, adviseren wij om de materialen af te halen met een aanhanger. Wilt u de producten met een auto ophalen? Informeer dan altijd even naar het gewicht en ons advies. Het vervoeren van producten die boven het door ons geadviseerde gewicht zitten, is altijd op eigen risico. 

Het afhalen van producten is altijd in overleg. 

 

Kunnen de producten bezorgd worden?

Het is mogelijk om de producten te bezorgen. Wij werken hiervoor uitsluitend met transportbedrijven omdat de producten vaak een groot gewicht hebben. Ook voorkomen we hiermee schade aan producten. We werken met palletplaatsen. Elke palletplaats is geschikt voor producten tot 130 cm. Producten groter dan 130 cm worden vervoerd op twee of meer palletplaatsen. De exacte kosten zijn afhankelijk van het type product, informeer vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden. 

Wanneer producten geleverd worden, dient er altijd iemand aanwezig te zijn om de producten in ontvangst te nemen.

 

Is het mogelijk om producten buiten Nederland te leveren?

<span 11pt;="" line-height:="" 115%;="" font-family:="" 'pt="" sans',="" sans-serif;="" background-image:="" initial;="" background-attachment:="" background-size:="" background-origin:="" background-clip:="" background-position:="" background-repeat:="" initial;"="">Totaaltegel levert producten door heel Europa. Exacte prijzen zijn afhankelijk de producten en aantallen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het leveren van producten buiten Nederland en prijzen. 

Terug naar overzicht