Prijzen en online calculator

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen, opgedeeld in categorieën.
Staat je vraag er niet bij, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Waarom zijn de prijzen van Totaaltegel zo scherp?

Heb je ergens anders een (scherpe) offerte ontvangen voor keramiek of natuursteen vloertegels, terrastegels (of een ander product op onze website)? Wij maken graag vrijblijvend een aanbod voor dezelfde producten.

Kan ik ook zelf mijn prijs berekenen?

Via de website kun je snel en eenvoudig zelf jouw prijs berekenen met de online calculator. Dit geldt voor bijna alle producten. Dit werkt heel eenvoudig: 

1) Bekijk en selecteer de gewenste producten
2) Voer de gewenste aantallen in (je krijgt direct de prijs te zien)
3) Stuur de offerte aanvraag in 
4) Je ontvangt per mail een reactie op de aanvraag. Eventueel wordt de offerte aangevuld met leverkosten en de juiste aantallen verwerkingsmaterialen. 

Hoelang gelden de prijzen die in de offerte genoemd zijn?

Bij elke offerte wordt de geldigheidsdatum vermeld. Dit is doorgaans 4 weken, mits anders aangegeven in de offerte. Dit is bijvoorbeeld het geval bij tijdelijke aanbiedingen of natuursteen restpartijen. Wanneer je na de geldigheidsdatum terugkomt op de offerte, is het mogelijk dat de prijzen omhoog of omlaag zijn gegaan. Dit is sterk afhankelijk van de inkoopprijzen die door vraag & aanbod omhoog of omlaag zijn gegaan, koersverschillen of een aanbieding die in de tussentijd is afgelopen.   

Terug naar overzicht