Vanwege het coronavirus hebben wij enkele voorzorgsmaatregelen getroffen. Onze beide showrooms zijn geopend. Meer informatie

VACATURE SHOWROOM/SHOWTUIN VERKOPER (ZATERDAGEN + VAKANTIES) - VIANEN

dinsdag 11 juni 2019

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame bijbaan? Wacht dan geen seconde en reageer METEEN! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een weekend- / vakantiehulp voor onze showroom in Vianen!

Wij zoeken een:

SHOWROOM VERKOPER (ZATERDAGEN + VAKANTIES) - VIANEN

 

Wie is Totaaltegel?

Totaaltegel is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Klanten kunnen het productaanbod bekijken via onze website, maar ook een bezoek brengen aan onze showroom. 

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke verkoopmedewerker voor onze showroom in Vianen, die ons kan ondersteunen op zaterdagen en in de vakantieperiodes. In overleg is het ook mogelijk om nog een extra dag te komen werken. Vanzelfsprekend heb je een commerciële instelling, vind je het leuk om klanten te adviseren en ben je leergierig. Het zou heel leuk zijn als je een commerciële opleiding (mbo of hbo) of een opleiding in de groenvoorziening (bijvoorbeeld tot hovenier) aan het volgen bent en graag meer werkervaring op wil doen in deze branche. Wie weet groeit deze vakantiebaan uit tot meer…

Tevens realiseer je je dat jij een visitekaartje bent van ons bedrijf – samen zijn wij namelijk Totaaltegel! Op dit moment bestaat ons team uit 10 personen, maar we zijn én blijven volop in beweging! Vandaar dat we ambitie, gedrevenheid en zelfstandigheid belangrijke eigenschappen vinden. Het moge duidelijk zijn dat al deze eigenschappen jou op het lijf geschreven zijn!

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Je hebt veelvuldig contact met klanten waarin je actief met hen meedenkt en hen adviseert over onze producten.
  • Je maakt op de computer offertes en orders voor onze klanten vanuit ons ERP (verkoopsysteem). 
  • Je neemt waar nodig de telefoon aan voor het beantwoorden van vragen of het geven van telefonisch advies.
  • Laat die spierballen maar rollen: je helpt wanneer nodig mee met het klaarzetten van bestellingen van klanten.

Kortom: we bieden een veelzijdige, leerzame en uitdagende vakantiebaan!

Reageer!

Aarzel niet en reageer door je CV en motivatiebrief per e-mail te sturen naar: nickee@totaaltegel.nl. Vervolgens reageren wij binnen (uiterlijk) 2 weken naar je!