OKTOBER WOONMAAND ACTIE: NU 9% BTW OP KERAMISCHE BINNENTEGELS. LEES MEER OVER ONZE ACTIE.

VACATURE COMMERCIEEL MEDEWERKER / VERKOPER - FULLTIME (40 UUR P/W)

dinsdag 21 mei 2019

Ben je op zoek naar uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf? Dan is dit dé baan voor jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een fulltime (40 uur p/w) Commercieel medewerker / Verkoper voor onze vestiging in Hegelsom (Limburg). Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een enthousiaste kandidaat (m/v) met een commerciële instelling.

Wij zijn op zoek naar een:

COMMERCIEEL MEDEWERKER / VERKOPER – FULLTIME (40 UUR P/W)

 

Wie is Totaaltegel?

Totaaltegel is altijd op zoek naar de mooiste producten die passen binnen de huidige trends. Onze corebusiness is de import van keramische en natuursteen tegels. We bezoeken jaarlijks diverse beurzen waar we de nieuwste trends & ontwikkelingen op de voet volgen. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor aanverwante producten zoals raamdorpels, vensterbanken, verwerkingsmaterialen en tuin afbouwmaterialen. Onze klanten bevinden zich door het hele land, zowel particulieren als bedrijven. We verzorgen de producten voor kleine tot grote projecten. Van woonhuizen tot grote hotels.

Onze producten zijn afkomstig uit landen binnen en buiten Europa en worden met zorg en aandacht geselecteerd. Klanten kunnen terecht in onze showroom en showtuin (Hegelsom en Vianen) voor een persoonlijk advies. Wij nemen de tijd voor onze klanten. Samen bespreken we de wensen en geven we een passend advies.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker / verkoper met een ondernemersmentaliteit en uitgesproken communicatieve vaardigheden. Vanzelfsprekend ben je zeer gedreven, leergierig en vind je het leuk om klanten te adviseren. Je hebt affiniteit met onze branche en enige ervaring in een vergelijkbare commerciële sector. Het zou heel mooi zijn als je in het bezit bent van een commerciële opleiding, maar we vinden het bovenal belangrijk dat je past binnen ons team!

Totaaltegel bestaat momenteel uit 11 personen, maar we zijn én blijven volop in beweging! Onze tweede vestiging opent in juni 2019 en dit brengt nieuwe ontwikkelingen en kansen met zich mee. Vandaar dat we ambitie, flexibiliteit en zelfstandigheid belangrijke eigenschappen vinden. Het moge duidelijk zijn dat al deze eigenschappen jou op het lijf geschreven zijn!

Wat zijn je werkzaamheden?

De werkzaamheden binnen ons bedrijf zijn zeer divers, dat maakt deze baan zo leuk! Je bent een multitask talent en samen met het verkoopteam houden jullie de balletjes hoog. Je plant je eigen werkzaamheden zo efficiënt mogelijk, maar je bent ook flexibel genoeg om van je planning af te wijken. Oftewel: snel schakelen en doorpakken!

 • Je hebt veelvuldig contact met klanten waarin je actief met hen meedenkt en hen adviseert over onze producten. Dit doe je voor zowel onze particuliere als onze zakelijke klanten.
 • Je voert verkoopgesprekken in onze showroom en showtuin.
 • Je staat onze klanten telefonische te woord voor advies en overige vragen.
 • Je werkt offertes uit en volgt deze op.
 • Je zorgt voor een correcte administratieve orderafwerking via ons ERP (verkoopsysteem).
 • Je plant en beheert de orders van onze klanten.
 • Je plant en beheert de transporten naar onze klanten.
 • Je zorgt voor een optimale service en klachtafhandeling.
 • Je denkt actief mee over het verbeteren en optimaliseren van onze (verkoop)processen.
 • Je denkt mee over verkoop- en marketingacties.
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen.
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, en de Duitse en Engelse taal voldoende.
 • Je hebt een HBO denkniveau.
 • Je bent bereid om op zaterdagen (09:30 – 15:00) te werken in onze showroom/showtuin.

Kortom: we bieden een veelzijdige, leerzame en uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden!

Reageer!

Aarzel niet en reageer door je CV en motivatiebrief per e-mail te sturen naar: nickee@totaaltegel.nl. Vervolgens reageren wij binnen (uiterlijk) 2 weken naar je!