Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Natuursteen Castle Stone vloeren

vrijdag 20 november 2015

Natuurlijke en robuuste materialen zijn niet weg te denken. In deze blog vertellen we over natuursteen vloeren die zorgen voor deze prachtige stijl.

Natuurlijk, robuust en landelijk: Natuursteen Castle Stone vloeren

Oude kistjes, retro accessoires, opgeschilderde kastjes en verouderde vloeren en tegeltjes zorgen voor een ‘kneuterige’ en warme sfeer in huis. Het combineren van  materialen zoals steen, hout en staal zorgen voor een speels geheel. Natuursteen producten kunnen in dit rijtje niet ontbreken. Het zijn bij uitstek dé materialen die zorgen voor een levendige en warme uitstraling. 

 

Elk jaar bezoeken we meerdere natuursteen beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en weer eens kritisch te kijken naar ons huidige assortiment. Een van de trends die wij hebben toegevoegd aan ons assortiment zijn de kloostervloeren. Prachtige natuursteen vloertegels die op een unieke manier zijn bewerkt waardoor het uiterlijk van een oude kerk- of kloostervloer ontstaat: de Castle Stone vloeren.

Een mooie castle stone vloer  

De Castle Stone vloeren zijn op een unieke manier bewerkt: met de hand gekapt, getrommeld, geborsteld en half gezoet. Deze bewerkingen zorgen voor een prachtige verouderde matte vloer. We zien de Castle Stone vloeren veel in de maatvoering 50 cm vrije lengte. Door de wisselende lengtes ontstaat een speels geheel. Castle Stone wordt voornamelijk binnen toegepast. Het is een kalkhoudend gesteente, dit houdt in dat het buiten (een overkapping) verkleurd. Veel gekozen kleuren zijn nog altijd antraciet, grijs en zwart.

Een beige castle stone vloer.

We zijn druk in de weer met het samenstellen van ons ‘Castle Stone assortiment’. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe vloeren en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!