Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Castle stones

Ben je op zoek naar een prachtige authentieke vloer die oude tijden doet herleven? Dan zijn castle stones een geweldige keuze. Deze vloertegels hebben een schitterend doorleefd uiterlijk en zorgen moeiteloos voor een klassieke sfeer in huis. Een castle stones vloer is altijd volledig uniek; het zijn natuursteen vloertegels die rechtstreeks worden geïmporteerd uit de groeve. Hiermee creëer je eenvoudig een prachtige kasteel vloer die je nergens anders vindt. Castle stones zijn een absolute lust voor het oog! Vind alles wat je moet weten over deze bijzondere tegels op deze pagina. 

Twijfel je welke tegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte tegel!

1 producten gevonden
Castle stones - Castle Stone Grijs
Aanbieding
Monster mogelijk
  • Materiaal: Leisteen
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 56,41 per m2
Nu vanaf € 39,94 per m2
incl. BTW

Unieke castle stones voor elk interieur

Castle stones hebben een geheel eigen uitstraling en karakter. Ze staan ook wel bekend als kloostertegels, omdat ze in vroegere tijden veel werden gebruikt in kloosters en klassieke gebouwen. Met castle stones leg je een prachtige basis als je een chique oude sfeer in huis wilt creëren, maar ze kunnen ook zeker gebruikt worden in andere interieurstijlen. Castle stones zijn gemaakt van natuursteen en krijgen op den duur een geleefde look en dit zorgt voor de natuurlijke charme. Heb je liever geen krasjes en kleurverloop in je vloer? Dan heeft Totaaltegel.nl een prachtig alternatief met keramische vloertegels

Castle stones in verschillende stijlen

Originele castle stones vloeren zijn gemaakt van natuursteen. Deze hebben een charmante uitstraling en groeien door de jaren heen mee met de bewoners van een huis. Als je meer waarde hecht aan een onderhoudsvriendelijke kasteelvloer dan zijn keramische replica’s van castle stones wellicht een prima optie. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, zodat er voor elk interieur passende castle stones te vinden zijn. Het voordeel van keramische castle stones is dat ze onder meer niet krassen en kleurvast zijn. Ze kunnen in elke woonruimte gebruikt worden en worden gecombineerd met een vloerverwarming. Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig een prachtige badkamer of toilet in oude stijl. Benieuwd naar alle voordelen van castle stones van keramiek? Je vindt ze allemaal in de onderstaande opsomming:

  • Kleurvast
  • Krasbestendig
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor elke ruimte
  • Kan gecombineerd worden met vloerverwarming
  • Vocht -en vuilbestendig
  • Vlekt niet

Castle stones kopen bij Totaaltegel.nl

Bij Totaaltegel.nl garanderen we een uitgebreid assortiment castle stones in allerlei soorten en maten. En dat tegen de beste prijzen! Onze samenwerking met internationale tegelfabrikanten maakt het mogelijk om producten snel te leveren tegen een eerlijke prijs. Totaaltegel.nl levert al jarenlang topproducten door de hele Benelux.  Bij ons koop je castle stones heel eenvoudig en we bieden gerichte service. Voor elk project hebben we een vaste contactpersoon om het hele traject van bestellen tot leveren vlekkeloos te laten verlopen. Je kunt castle stones heel makkelijk online via onze website bestellen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Breng een bezoek aan onze showrooms

Ben je nieuwsgierig hoe castle stones er in het echt uitzien? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze showrooms zijn verspreid over het hele land. Zo kun je langskomen op onze locaties in Moergestel (Noord-Brabant), Hegelsom (Limburg) en Vianen (Utrecht). Bij elke showroom heb je de mogelijkheid om al je vragen omtrent kasteel tegels te stellen aan onze kundige adviseurs. We raden een showroombezoek altijd aan om een goed beeld te krijgen van onze castle  stones. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend handig om inspiratie op te doen!