Granietvloer

Graniet is een van de hardste en meest slijtvaste natuursteensoorten. Dit komt doordat Graniet ontstaat onder hoge druk in de diepe aardlagen. De hardheid is een van de redenen waardoor gekozen wordt voor een Granieten vloer. Een Graniet vloer is de perfecte keuze voor plaatsen waar veel gelopen wordt en de vloer intensief wordt gebruikt. Graniet tegels worden ook veel buiten toegepast. Graniet terrastegels zijn vorstbestendig en door de hardheid ook geschikt als tegel voor een oprit. 
 
Een Graniet vloer kan op verschillende manieren bewerkt worden, van dof tot glanzend of ruw. De bewerking heeft invloed op de kleur van de steen. Zo geeft polijsten de diepste kleurweergave, terwijl een ruwe bewerking de kleur van een Graniet vloer iets doffer maakt. In onze showroom liggen diverse graniet vloeren in groter oppervlak. Totaaltegel biedt graniet tegels aan in diverse afmetingen, waarvan 60x60 cm het meest wordt gekozen. Alternatieven voor Graniet zijn Composiet vloertegels of Basalt vloertegels
 
Graniet heeft een mooie levendige uitstraling, maar is daarnaast ook strak en modern. Wat als nadeel gezien kan worden bij een graniet vloer is dat de tegels niet geheel vlek- en krasvrij zijn. Het blijft echter een natuursteen product waarbij oneffenheden juist ook karakteristiek zijn. Een Graniet vloer is daarentegen uiterst duurzaam en tijdloos. Een alternatief zijn de keramische vloertegels met een Marmerlook, deze zijn ook strak en gepolijst afgewerkt.

Star Galaxy Graniet / Black Galaxy
Actie
€ 37,00 per m2
Nu € 27,23 per m2
(excl. BTW)
Absolute Black Graniet - Gepolijst
€ 28,88 per m2
(excl. BTW)
Steel Grey Graniet - Leather Finish
€ 48,00 per m2
Nu € 44,00 per m2
(excl. BTW)
Olivian Black Basalt - Gebrand & Geborsteld
€ 33,50 per m2
(excl. BTW)