Tegels 80x80

De 80x80 tegels zijn de afgelopen jaren, en zeker sinds de komst van de keramische tegel in populariteit toegenomen. Voorheen zagen we voornamelijk de tegels 60x60 vanwege de mooie middelmaat. Tegenwoordig worden de grote maatvoeringen steeds meer gewaardeerd. We zien daarom ook steeds meer terrastegels 80x80. Totaaltegel biedt een uitgebreid assortiment aan in 80x80 tegels voor zowel binnen als buiten, zowel in keramiek als natuursteen. Wij streven er uiteraard naar om zoveel mogelijk producten uit voorraad te leveren, maar dit kan niet altijd vanwege het enorme aanbod aan tegelkleuren, bewerkingen en afmetingen. Keramische terrastegels 80x80 die besteld moeten worden, hebben doorgaans een levertijd van circa 2-3 weken, voor natuursteen is dit vaak langer (denk aan 8 -12 weken). Bij het uitzoeken van een vloer of terras is het daarom raadzaam om op tijd te starten als je op zoek bent naar een specifieke maat. Het aanbod is vanzelfsprekend ook groter wanneer je tijdig op zoek gaat naar tegels

Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 14,00 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen - Soft Finish
Actie
€ 24,27 per m2
Nu € 22,27 per m2
(excl. BTW)
Calis Grey
Actie
€ 25,06 per m2
(excl. BTW)
Calis Black
Actie
€ 25,06 per m2
(excl. BTW)

Tegels 80x80 leggen

Een leggen van een tegelvloer is in onze ogen werk voor een vakman. Een tegelvloer of terras blijft in veel gevallen heel wat jaartjes liggen en daarom is het wel zo fijn als dit secuur wordt gedaan. Dit verschilt ook nog per tegelsoort. Het leggen van natuursteen tegels vraagt vaak om een andere werkwijze dan het leggen van keramiek. Bij het inhuren van een tegelzetter is het daarom altijd van belang om te informeren naar de ervaring. Doorgaans is het leggen van kleine tegeltjes lastiger dan tegels 80x80 leggen. Bij het leggen van kleine tegeltjes ontstaan er bijvoorbeeld sneller hoogte verschillen, dit is bij 80x80 tegels een stuk makkelijker. De keuze voor een tegelformaat is ook sterk afhankelijk van de ruimte waarin de betreffende tegel komt te liggen. In grote ruimtes zijn grote tegels prachtig, in kleine ruimtes is dit vaak minder handig omdat er hierdoor veel snijverlies is en dit kan zorgen voor een minder mooi eindresultaat. Totaaltegel biedt naast de producten ook de mogelijkheid om een totaalpakket af te nemen. Het legwerk wordt dan verzorgd door een erkend tegelzetter die de nodige ervaring heeft met het leggen van natuursteen en keramiek. 
 

Terrastegels 80x80

Ons assortiment bestaat naast 80x80 vloertegels ook uit diverse mooie terrastegels 80x80 cm. Een terrastegel die veel wordt gekozen in deze afmeting is de Mustang Black Leisteen. Deze natuursteen terrastegels 80x80 zijn vaak uit voorraad leverbaar en worden aangeboden voor een voordelige prijs. Soms is het verschil in prijs tussen een 60x60 en een 80x80 voor een klant een reden om toch te kiezen voor een 60x60 tegel. Totaaltegel biedt zowel natuursteen als keramische terrastegels aan die veelal uit voorraad leverbaar zijn. Ben je echt op zoek naar een specifieke maatvoering, dan is het raadzaam om je tijdig te oriënteren en materialen te bestellen. In april/mei start het tuinseizoen en zijn veel mensen al weer volop bezig in de tuin. Zolang het weer goed is en er geen vorst in de grond zit, kan een terras prima gelegd worden. Wij adviseren altijd om een hoveniersbedrijf in de arm te nemen voor het leggen van 80x80 tegels. 
 

Keramische terrastegels 80x80

Totaaltegel is naast importeur van natuursteen terrastegels ook actief in de keramiek. Ons assortiment keramische tegels is de afgelopen jaren sterk toegenomen en niet meer weg te denken uit het tegel assortiment. De 60x60 terrastegels blijven nog altijd het meest populair, maar we zien ook een toename in de Keramische terrastegels 80x80 of maatvoeringen die hierbij in de buurt liggen. We zien dat het aanbod in keramiek meer gericht is op 75x75 tegels. Keramische terrastegels hebben als voordeel dat het niet krast, niet gevoelig is voor vlekken en antislip zijn. Deze voordelen hebben ervoor gezorgd dat steeds meer klanten kiezen voor een keramische terrastegel. 
 

Goedkope tuintegels 80x80

Totaaltegel biedt A-kwaliteit terrastegels aan die zeer scherp geprijsd zijn in vergelijking tot het overige aanbod in de branche. Goedkope tuintegels 80x80 is misschien niet het juiste woord, maar scherp geprijsd wel. Hoe groter de afmeting van een tegel hoe duurder deze vaak is en daarom moet er een reële vergelijking gemaakt worden. Ben je op zoek naar goedkope tuintegels 80x80, dan is het wellicht een optie om te gaan voor een restpartij. Dit zijn doorgaans tegels die uitlopend zijn of die niet volledig voldoen aan de kwaliteitseisen. Wanneer wij restpartijen aanbieden, wordt er altijd bij vermeld wat de gebreken zijn zodat de klant hierin zijn keuze kan maken.