Tegels 50x50

Totaaltegel biedt vloer-, wand- en terrastegels aan in diverse afmetingen. De afgelopen jaren zijn voornamelijk de grote afmetingen populair, zowel voor binnen als voor buiten. De afmetingen die het meest gekozen worden zijn tegels 60x60 en tegels 80x80. De 50x50 tegels worden minder vaak gekozen omdat het wordt gezien als een relatief kleine tegel. Toch biedt Totaaltegel diverse binnen en buiten tegels 50x50 aan. Sommige zijn uit voorraad leverbaar, andere dienen besteld te worden. Een en ander is afhankelijk van vraag en aanbod in de markt. Heb je interesse in een specifieke tegel 50x50? Informeer dan altijd even naar de mogelijkheden. Onze aanbod bestaat uit tegels in het lage, middel en hoge segment, maar altijd voor zeer scherpe prijzen. 

Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 14,00 per m2
(excl. BTW)
Jaddish Green Leisteen
€ 16,74 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen 20x20 - Soft Finish
€ 25,27 per m2
Nu € 22,27 per m2
(excl. BTW)

Tegels 50x50 antraciet 

Totaaltegel biedt onder andere natuursteen tegels 50x50 aan met een donkere kleur, denk aan de Mustang Black Leisteen en de Vietnamese Hardsteen met Soft Finish bewerking. De Leisteen Mustang Black zijn antraciet tegels 50x50 en zeer populair vanwege het natuurlijke slijtoppervlak. Het is een tijdloze tegel die perfect past in elke stijl, zowel landelijk als modern. Ook zien we vaak dat deze 50x50 tegels antraciet gecombineerd worden met grote afmetingen in andere ruimtes van een huis of pand. Ben je op zoek naar grijze tegels 50x50? Dan is de Vietnamese Hardsteen Soft Finish misschien een goede keuze. Deze landelijke vloertegel heeft een grijs/blauwe kleur en is tevens verkrijgbaar in diverse kleine en grote afmetingen. Tegels 50x50 zwart en composiet tegels 50x50 hebben we momenteel niet in ons assortiment. Dit komt doordat de vraag naar deze tegels nihil is, vaak wordt toch gekozen voor een tegel met een afmeting van 60x60 cm.
 
Het aanbod aan Keramische 50x50 tegels is minimaal. Totaaltegel biedt enkel de Naxos Palatino aan die bestaat uit antraciet tegels 50x50, dit is een mooie vloertegel met een Hardsteen Look. De keramiek fabrikanten produceren de tegel 50x50 nauwelijks vanwege de minimale vraag. De meest gekozen afmeting blijft voor binnen en buiten nog altijd de 60x60 cm. De komst van Houtlook tegels heeft gezorgd voor weer een aantal nieuwe afmetingen die we niet gewend zijn, maar die zorgt voor een prachtige uitstraling. De houtlook tegels zijn door de mooie prints, structuur en vorm niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Het voordeel is daarnaast dat de tegels ook beschikbaar zijn voor toepassing buiten. Verder bieden we in de categorie tegels antraciet 50x50 de Mustang Black Leisteen terrastegel aan (veelal uit voorraad). Daarnaast biedt Totaaltegel de Vietnamese Hardsteen Soft Finish als grijze tegels 50x50 aan.