Graniet tegels

Graniet is een natuurlijk gesteente dat bekend staat om zijn dichte structuur en hardheid waardoor het bestand is tegen intensief gebruik. Om deze reden wordt het materiaal niet alleen toegepast als tegels, maar ook voor keukenbladen, vensterbanken en dorpels. U kunt bij Totaaltegel terecht voor tegels graniet voor zowel binnen als buiten, maar ook voor granieten vensterbanken en dorpels (veelal gepolijst bewerkt). Alle materialen worden aangeboden in diverse materialen en bewerkingen. De graniet tegels 60x60 worden zowel voor binnen als buiten veel gekozen. Wanneer er wordt gekozen voor graniet tegels badkamer of graniet tegels terras dan wordt vaak gekozen voor de bewerking ‘gebrand & geborsteld’, dit omdat de tegel hierdoor van nature antislip is. Dit is bij bijvoorbeeld een Leather Finish bewerking niet het geval. De bewerking van tegels graniet kan zorgen voor een compleet andere uitstraling van hetzelfde product. Zo is een Graniet Leather Finish tegel anders van kleur en voelt anders aan dan een gebrande & geborstelde bewerking. In onze showroom en showtuin worden diverse graniet tegels gepresenteerd in een groter oppervlak. Ons assortiment bestaat daarnaast uit diverse andere natuursteen en keramiek tegels in diverse afmetingen. 

Graniet tegels buiten

Totaaltegel biedt graniet terrastegels aan in diverse afmetingen en bewerkingen. De meest gekozen bewerking voor buiten is gebrand & geborsteld. Deze bewerking geeft graniet tegels terras een robuuste uitstraling én zorgt er daarnaast voor dat het terras antislip is. Door de hardheid en de gebrande & geborstelde bewerking zijn tegels graniet ook uitermate geschikt als oprittegel. De graniet tegels terras kunnen daarnaast perfect gecombineerd worden met onze natuursteen opsluitbanden. Totaaltegel importeert al zijn natuursteen producten rechtstreeks vanuit groeves over de hele wereld, op deze manier kunnen wij de graniet tegels buiten prijs zeer scherp houden. Alle tegels zijn van A-kwaliteit, mits expliciet anders door ons aangegeven. De graniet tegels 60x60 worden ook voor buiten het meest gekozen. In onze showtuin zijn een groot aantal tegels te bezichtigen in een groot oppervlak. Onze Graniet terrastegels worden door ons zelf geïmporteerd waardoor wij zeer scherpe prijzen kunnen hanteren voor A-kwaliteit tegels. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of breng een bezoek aan onze showtuin.
 
Royal Black Graniet - Gebrand & Geborsteld
€ 43,26 per m2
(excl. BTW)
Black Pearl Graniet - Gebrand & Geborsteld
Actie
€ 42,00 per m2
Nu € 37,19 per m2
(excl. BTW)
Coffee Brown Graniet - Leather Finish
€ 58,00 per m2
(excl. BTW)

Graniet tegels 60x60 

Graniet tegels 60x60 zijn nog altijd het meest gekozen. De afmeting is niet te klein en niet te groot waardoor het zowel voor een kleiner als een groter oppervlakte erg mooi is. Totaaltegel biedt diverse afmetingen tegels graniet aan. Populaire afmetingen naast de graniet tegels 60x60 voor binnen zijn: 30x60 cm, 40 cm vrije lengte en 40x80 cm. Graniet tegels 40x40 worden nagenoeg niet gekozen, maar zijn bij Totaaltegel wel te bestellen. Houdt dan wel rekening met een lange levertijd omdat de producten van ver moeten komen. Graniet tegels voor binnen kunnen in diverse ruimtes van een huis of pand erg mooi toegepast worden. We zien dat graniet tegels badkamer vooral worden toegepast met een gebrande & geborstelde bewerking, de tegel is hierdoor namelijk antislip. De ruwe structuur zorgt tevens voor een mooie robuuste uitstraling. Totaaltegel biedt graniet vloertegels en graniet wandtegels aan in diverse afmetingen, veel producten kunnen wij uit voorraad leverbaar (afhankelijk van de gekozen maatvoering). 
 
Star Galaxy Graniet / Black Galaxy
Actie
€ 37,00 per m2
Nu € 27,23 per m2
(excl. BTW)
Kashmir White Graniet - Satinato
Actie
€ 44,00 per m2
Nu € 39,50 per m2
(excl. BTW)
Nero Assoluto Graniet - Gepolijst
€ 40,00 per m2
(excl. BTW)
Coffee Brown Graniet - Leather Finish
€ 49,50 per m2
(excl. BTW)