Travertin

Totaaltegel heeft een uitgebreid assortiment Travertin vloertegels, wandtegels en terrastegels. Travertin zorgt voor een mooie mediterrane uitstraling. Kenmerkend aan Travertin zijn de poriën die te zien zijn in het materiaal. Dit maakt de tegel vrij poreus en zacht. Vloertegels die qua stijl veel weg hebben van Travertin zijn Franse dallen
 

Travertin vloertegels

Travertin wordt er veel toegepast als vloertegel in een woonkamer, hal of toilet. Het wordt in veel gevallen ook gecombineerd met een Travertin wandtegel. Het zorgt voor een mooie warme uitstraling. Travertin is daarnaast duurzaam en tijdloos. De meest verkochte afmeting Travertin vloertegel is 40x60 cm en Romaans Verband. 
 
Travertin is ook erg mooi als terrastegel in combinatie met de kleuren van planten en bloemen. Travertin zorgt voor een mediterrane stijl door de warme kleuren. De meest verkochte afmeting Travertin terrastegel is Romaans Verband of 60x60 cm. Totaaltegel heeft verder diverse keramische terrastegels die qua uitstraling veel weg hebben van Travertin. 
 
Travertin Light - Getrommeld
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)
Beige Anticato Travertin - Getrommeld
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)
Travertin Light - Soft Finish
€ 36,00 per m2
(excl. BTW)
Apricot Gold Travertin
€ 36,00 per m2
(excl. BTW)