Vensterbanken natuursteen

Totaaltegel importeert natuursteen plaatwerk en halffabrikaten voor maatwerk rechtstreeks vanuit fabrieken over de hele wereld. Onze formule maakt het mogelijk om afbouwmaterialen zoals vensterbanken en raamdorpels aan te bieden voor de scherpste prijs. 
 

Vensterbanken natuursteen op maat gemaakt

Natuursteen is een prachtig en uniek product waar je vele jaren plezier van beleefd. De authenticiteit van natuursteen wint met de jaren zelfs aan schoonheid, zo ook bij vensterbanken van natuursteen. Onze vensterbanken zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Met de online calculator kun je eenvoudig en snel de prijs berekenen voor natuursteen vensterbanken. De productietijd voor vensterbanken is gemiddeld 1 werkweek na akkoord op de offerte. Naast natuursteen vensterbanken produceren wij ook raamdorpels, binnendeurdorpels, buitendeurdorpels en speciaal maatwerk op aanvraag. 
 

Bereken je prijs met de online calculator

Na het kiezen van een product op onze website, kun je aan de hand van de calculator de maten voor de betreffende vensterbank invoeren en krijg je direct onze prijs te zien. Heb je speciale maatwerk klussen? Aan de hand van een werktekening maken wij een offerte op maat.