Leisteen tegels

Bij Totaaltegel kun je terecht voor Leisteen tegels van A-kwaliteit voor de beste prijs. Leisteen is een populaire tegel door zijn mooie natuurlijke slijtoppervlak en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Leisteen tegels worden niet alleen als vloertegel toegepast, maar ook veel als wandtegel en terrastegel. Wij importeren onze Leisteen tegels al jarenlang vanuit onze vaste leverancier uit Brazilië. Wij kunnen hierdoor een topkwaliteit Leisteen tegels leveren voor de beste prijs. Met Leisteen tegels haal je een prachtig natuurproduct in huis of tuin. Naast tegels, produceren wij ook Leisteen vensterbanken
 

Leisteen vloertegels

Totaaltegel biedt Leisteen vloertegels aan in diverse soorten en maatvoeringen. De populaire Leisteen vloertegels zijn de Mustang Black Leisteen en Rusty Laos Leisteen. Ook zijn er diverse keramische vloertegels met een Leisteen Look. 
 

Leisteen terrastegels

Een van de meest populaire natuursteen terrastegels is de Leisteen Mustang black. Deze Leisteen tegel heeft een goede prijs- kwaliteit verhouding en blijft buiten op kleur. Leisteen tegels zijn bestand tegen normale gebruiksbelastingen en zijn vorstbestendig. Kies je toch liever voor een keramische terrastegel? Er zijn diverse tegels met een Leisteen Look.
Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 14,00 per m2
(excl. BTW)
Laos Rusty Slate
Actie
€ 29,33 per m2
(excl. BTW)
Leisteen Mustang Black
Actie
€ 29,50 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Laos Rusty Slate
€ 26,40 per m2
(excl. BTW)